Weer nieuwe Labs

In 2023/2024 zijn inmiddels weer twee Labs van 3 maanden gestart en afgerond. Deze Labs zijn mede mogelijk gemaakt door Stichting Doen.

Het eerste lab bestond uit twee IT-talenten waarvan er een bij CarapaxIT in dienst is genomen. Onderwerp van het eerste lab was de ontwikkeling van een applicatie die gebruikt wordt voor het goed/afkeuren van de door AI gegenereerde adviezen in de Know Yourself-rapportages. Met deze tool kunnen we “menselijke toezicht” houden op de met de KY-deelnemers gedeelde adviezen en eventuele onvolkomenheden tijdig ondervangen. 

Het tweede lab bestond uit 1 persoon die gewerkt heeft aan de KY applicatie en dan met name aan de voorbereiding op de geplande pilot dit jaar. Deze persoon is inmiddels bij CarapaxIT in dienst gekomen. Dit lab heeft met name in het teken gestaan van het verwerken van feedback (voorgestelde verbeteringen) gegeven door deelnemers uit eerdere pilots. Belangrijke aanpassingen daarbij zijn het vereenvoudigen van de on-boarding van nieuwe gebruikers en realisatie van een verbeterde koppeling met Fitbit. 

Medio september 2023 startte de KY pilot met Midzuid en Breda-werkt. Hierbij gingen >30 deelnemers meedoen aan een 3maanden durend  stress regulatie programma waarbij KY gebruikt zal worden voor het inzichtelijke maken van stress en potentiële  stressoren. Naast MidZuid en Breda-Werkt zullen ook studenten leefstijl van MBO Curio en Avans hogescholen meehelpen in de vormgeving en uitvoering van dit programma. (lees meer: https://tint-westbrabant.nl/technologie/stressmonitoring/)

 

Reacties zijn gesloten.